KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS

 

Cégünk tevékenysége nem ér véget a berendezések leszállításával, hiszen az általunk forgalmazott szivattyúk, armatúrák, ventilátorok, fúvók és egyéb berendezések beépítését, illetve üzembe helyezését is elvégezzük, továbbá ellátjuk a garanciális időn belüli és az azt követő karbantartási munkákat, javításokat. Más márkájú berendezések javítását, alkatrész beszerzését szintén vállaljuk.

Partnerek vagyunk a megfelelő fenntartási stratégia kiválasztásában, elemzések készítésében. Szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunk rendelkezik a magas minőségű, hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel, illetve azokkal a mérőberendezésekkel, amelyekkel objektíven lehet diagnosztizálni a gépek aktuális állapotát és el lehet végezni a helyszíni hibafelmérést.

Bízza ránk gépét a beszerzési folyamattól egészen a selejtezésig

A berendezések fenntartásához szükséges tartalék alkatrészeket raktárról, vagy rövid szállítási határidővel biztosítjuk ügyfeleink részére. Az általunk képviselt cégek a termékeikhez hosszútávon biztosítják az alkatrészellátást.
Munkáinkról, állapotfelméréseinkről igény szerint komplett dokumentációt, a mérésekről részletes, jól áttekinthető jegyzőkönyvet készítünk. A beépítésre kerülő anyagokról bizonylatot adunk.

Munkánkat annak jellegétől és az ügyfél elvárásaitól függően villamos- és rezgésdiagnosztikai méréssel ellenőrizzük.

Számos referenciával rendelkezünk hazai nagyvállalatoknál, munkánkat keretszerződött cégként illetve eseti megbízással végezzük.